Over Horecapact.

Wij zorgen voor een win - win - win situatie

Horecapact is een coöperatie en is in 2015 opgericht. Met de leden bepalen wij gezamenlijk de strategie en nemen we beslissingen. Horecapact heeft een organisatiestructuur met een ledenraad, raad van bestuur en raad van commissarissen.

Door het bundelen van onze inkoopvolumes, onderhandelen wij namens meer dan 500 miljoen euro inkoopwaarde. Hiermee creëren we niet alleen betere inkoopprijzen, maar ook betere voorwaarden en een win-win-win situatie voor alle partijen. Bij het sluiten van deals wordt altijd gezocht naar de juiste balans tussen prijs, kwaliteit, voorwaarden en duurzaamheid.

Aangesloten leden gebruiken de inkoop expertise van Horecapact als verlengstuk van hun inkoopafdeling. Hiermee worden zij van A tot Z ontzorgd op het gebied van de inkoop op food. Dat wil zeggen van het verkennen van de markt, benchmarken van inkoopdata, maken van deals, opvragen van afnames tot aan de uitbetaling van de bonussen. Horecapact kent de foodservice markt als geen ander en houdt trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Horecapact is opgericht voor en door de leden. Horecapact is een coöperatie, waarbij we met de leden beslissingen nemen in gezamenlijk overleg.

Partners waar we trots op zijn

Ons team

Elke dag werkt ons team van meer dan 45+ professionals met veel liefde aan de beste deals. Door te besparen en te ontzorgen, zorgen wij ervoor dat je, jaar in jaar uit, profiteert van de laagste tarieven en meest gunstige voorwaarden.

Raad van Bestuur

Voorzitter: Berry Visser
Financiën: Diederick Vegers
Leden: Tom Perizonius

Raad van commissarissen

Voorzitter: Bart Reints Bok
Vice Voorzitter: Martijn Hommes
Lid: Hans van Veen

45+ medewerkers

100 grootste hospitality bedrijven

€500 miljoen foodinkoop